Pyetje Të Shpeshta

Krijimi i një llogarie ju lejon të ruani kërkimet tuaja për pronën, të konfiguroni sinjalizime për listimet e reja dhe të kontaktoni drejtpërdrejt me shitësit. Llogaria gjithashtu ofron një përvojë të personalizuar të përshtatur për nevojat tuaja për pasuri të paluajtshme.

Ju mund të shfletoni listimet pa një llogari, por për të aksesuar veçoritë e plota si ruajtja e të preferuarave ose kontaktimi me shitësit, nevojitet një llogari.

Krijimi i nje llogarie eshte i mundur duke klikuar ne butonin “Krijo nje Llogari”. Vendosni te dhenat tuaja sipas hapave te percaktuar dhe me pas ju vjen nje e-mail konfirmimi.

Pasi te jeni loguar ne profilin tuaj, klikoni tek “llogaria ime” dhe aty do ju shfaqen te dhenat tuaja. Kryeni ndryshimet qe ju nevojiten dhe ne fund te faqes klikoni mbi butonin “Ruaj”.

Në faqen e identifikimit, klikoni "Keni harruar fjalëkalimin" dhe shkruani adresën e emailit të lidhur me llogarinë tuaj. Do të merrni një lidhje për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

Pasi te jeni loguar ne profilin tuaj, klikoni tek “llogaria ime”. Ne opsionet qe do ju shfaqen klikoni “Anullo abonimin”. Nje e-mail sqarues do ju vije ne adresen tuaj duke bere dhe konfirmimin e kerkeses.

Absolutisht. Ne kemi prioritet privatësinë dhe sigurinë tuaj. Të gjitha informacionet personale janë të koduara dhe ruhen në mënyrë të sigurt, në përputhje me rregulloret për mbrojtjen e të dhënave.

Përdorni filtrat tanë të avancuar të kërkimit për të zgjedhur gamën tuaj të çmimeve, vendndodhjen e preferuar, llojin e pronës dhe më shumë për të gjetur listimet që përputhen me kriteret tuaja.

Listimet e reja shtohen çdo ditë. Krijo një llogari për të marrë sinjalizime për pronat e reja që plotësojnë kriteret e kërkimit.

Duke qenë se nuk jemi ndërmjetës, nuk e dimë kur një pronë shitet apo jepet me qira. Përgjegjësia për fshirjen ose çaktivizimin e një listimi bie mbi reklamuesin. Në çdo rast, listimet skadojnë periodikisht dhe reklamuesi ka për detyrë ta rinovojë atë: nëse vendos të mos e bëjë këtë, reklama fshihet automatikisht nga faqja.

Pasi te jeni loguar, ne home page zgjidhni opsionin “publiko nje listim”. Ndiqni hapat e nevojshme duke i plotesuar te gjitha fushat me kujdes. Mund te lexoni edhe artikullin “Keshilla per listimet e reja” qe do ju vije ne ndihme per te krijuar nje listim terheqes.

Deri ne 1 Janar 2025 te gjitha listimet do te jene pa pagese. Nga kjo date, do te aplikohen tarifa sipas paketave te ndryshme te perdoruesve dhe opsioneve qe ato do te perfshijne. Nese deshironi qe listimi juaj te kete me shume shikueshmeri, mund te sponsorizoni ate per kohezgjatjen qe deshironi kundrejt pageses.

Listimi qendron i postuar per 30 dite.

Listimi juaj do të publikohet brenda 24 orëve pas dorëzimit, në pritje të një procesi shqyrtimi për t'u siguruar që ai përmbush standardet e platformës sonë. Kanë prioritet botimet e njoftimeve që kanë një shërbim shtesë (me pagesë).

Po, mund ta përditësoni listimin tuaj në çdo kohë. Thjesht shkoni te "Listat e mia", zgjidhni pronën që dëshironi të modifikoni dhe bëni ndryshimet e nevojshme.

Për çdo mosfunksionim ose vështirësi në përdorimin e faqes dërgo një email në adresën info@kerko360.al të shoqëruar me emrin dhe mbiemrin tend ose kërko ndihmë tek operatori ynë online i cili mund t'u përgjigjet pyetjeve tuaja ose mund t'ju japë një ndihmë të menjëhershme nëpermjet chat-it.