image

Blej shtëpi në det!

  • svg Lajme
  • Admin
  • svg

A keni ëndërruar ndonjëherë të keni një shtëpi në bregdet? Kjo fantazi është më e realizueshme sesa mendoni. Investimi në apartamente pushimesh ka shumë përparësi. Blerja e një prone buzë plazhit është një investim që jo vetëm që do të sigurojë kohë argëtimi por është e mundur të marrësh qira dhe ta shndërrosh në një burim të ardhurash.

Avantazhi i parë i zotërimit të një prone në plazh është se çmimi i tij ndryshon në varësi të sezonit në rast të rishitjes. Në të vërtetë, gjatë periudhave të caktuara, kostoja e saj mund të tejkalojë pritjet e shumë investitorëve për shkak të shumë blerësve të mundshëm. Dhe nëse pasuritë e paluajtshme zhvillohen dhe janë në një situatë të favorshme, çmimi i tyre mund të jetë mjaft i lartë. Prandaj, është e nevojshme të dini se si të zgjidhni momentin e blerjes për ata që dëshirojnë të përfitojnë nga mundësia e rishitjes.


Nëse ju pëlqen të udhëtoni dhe të zbuloni vende të reja çdo vit, blerja e një shtëpie pushimesh nuk është një ide e mirë. Por nëse keni një vend të preferuar për verën, ku edhe ju dhe familja juaj jeni rehat, investimi në një pronë buzë plazhit është një ide e përsosur!

Nëse keni një mundësi për të blerë pronë në plazh me një kosto shumë të ulët, duhet ta shfrytëzoni rastin. Parashikohet një rritje e çmimeve në vitet e ardhshme. Në të ardhmen, prona juaj mund të shitet për pak më shumë, duke marrë kështu përfitim.

Marrja me qira e banesës gjatë muajve të dimrit ose në periudhat kur nuk do ta përdorni është një alternativë e mirë për të marrë para shtesë dhe për të paguar kostot e mirëmbajtjes. Kështu që ju vrisni dy zogj me një gur: ju mund të keni shtëpinë tuaj të dëshiruar të verës, pa pasur nevojë të shpenzoni shumë para për të. Merrni parasysh blerjen e një shtëpie të mobiluar pasi kjo madje mund të ulë shpenzimet fillestare.

Postimet e fundit